Je drukte toch op de knop, wat leuk! Maar waarom?

Nieuwsgierig, spannend, leuk, of het eerste wat je op de pagina zag staan?

Anyways, ik heb je gedrag gestuurd met een klein beetje design.

Ik ben Wijnand, behavioral designer.
Daarmee probeer ik gedrag van mensen in de positieve richting te bewegen.

Bijvoorbeeld mensen gezonder laten eten, een aanschaf laten doen, of ze laten doneren aan het goede doel. Hierbij maak ik gebruik van verschillende wetenschappelijke theorieën omtrent gedrag en marketing waarin de principes Motivatie, Mogelijkheden en Triggers essentieel zijn. Het resultaat is een concreet product, event of campagne. Voorbeelden staan in mijn posts.

In dit proces stuur ik teams aan, schrijf ik projectplannen, ontwikkel concepten, bewaak de planning en de budgetten. Hierin heb ik al meer dan 10 jaar ervaring als innovatiemanager, brandmanager en project/ campagneleider.

Wil je meer weten, stuur me een bericht.

wijnand@behavioraldesigners.com
linkedin.nl/wijnandvanderwerf
+31 6 444 123 10